fbpx

TIEDOTE: Koroton ja kuluton maksuaika

Haluamme tukea asiakkaitamme ja kaikkia suomalaisia yrityksiä! Koronavirus on aiheuttanut taloudellisia vahinkoja jo nyt usealle suomalaiselle yritykselle. Olemme päättäneet tästä päivästä lähtien toistaiseksi tarjota kaikille nykyisille ja uusille asiakkaillemme 4kk täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa kaikkiin uusiin tilauksiin. Selviämme tästä, yhdessä!

Mitä teemme?

Olemme nuorekas tamperelainen mainostoimisto, joka tarjoaa asiakkaillemme monipuoliset ja laadukkaat mainostoimistopalvelut. Tavoitteemme on tehdä se mitä muut tekevät, mutta haluamme tehdä sen erilailla, paremmin ja edullisemmin. Kuuntelemme asiakkaan toiveet ja pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla luomaan lopullisen tuotteen niiden mukaan. Meidän osaavan tiimimme kauttamme yritys saa niin graafisen suunnittelun, markkinoinnin sekä videotuotannon palvelut. Tämän lisäksi saat meiltä edullisesti kaikenlaiset painotuotteet kuten banderollit, esitteet, käyntikortit, messuosastot sekä roll-up telineet.

Digi

Digitaalisen median mainokset ja kuvat ovat suuri osa esimerkiksi sosiaalista mediaa. Kauttamme saat tilattua näyttävät mainoskuvat haluamallesi alustalle.

Nettisivut

Yrityksen nettisivut ovat tärkeä osa brändiänne. Nykyaikaiset ja mobiiliystävälliset sivut antavat positiivisen kuvan sekä kertovat asiakkaillesi kaikki tarvittavat tiedot yrityksestäsi. Me toteutamme kaikki nettisivut WordPress -alustalle, joka takaa luotettavan ja toimivan ratkaisun.

Yritysilmeet

Yhtenäinen ja moderni ilme sekä logo takaavat yrityksellesi hyvän ja luotettavan kuvan, jonka päälle on helppo rakentaa toimiva markkinointistrategia. Se painuu myös ihmisten mieliin ja houkuttelee uusia asiakkaita. Meidän kauttamme saat tilattua juuri toiveidesi mukaisen ja ammattimaisen yritysilmeen.

Tutustu osaan asiakkaistamme.

Copyright © 2020 Mainostoimisto Haippi