Mainostoimisto Haippi

Mainostoimisto Haippi

Mainostoimisto Haippi on aidosti edullinen tamperelainen mainostoimisto.

Tutustu hinnastoomme

HaippiStores

HaippiStores

HaippiStores on uusi edullinen ja moderni verkkokauppapalvelu.

haippistores.fi

Mainostoimisto Haippi

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset ja laadukkaat mainostoimistopalvelut. Tavoitteemme on tehdä se mitä muut tekevät, mutta haluamme tehdä sen erilailla, paremmin ja edullisemmin. Olemme aitoja ammattilaisia, eikä siksi työn laadusta tingitä ikinä. Kuuntelemme asiakkaan toiveet ja pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla luomaan lopullisen tuotteen asiakkaan toiveiden mukaan. Haluat sitten tilata käyntikortteja, lehtimainoksia, nettisivut tai muuta suunnittelutyötä - olemme aina 100% mukana, jotta saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen asiakkaan mukaan. Toimipaikkamme on Tampereella, mutta se ei estä asiakkaita olemasta esimerkiksi Rovaniemeltä, toimitamme tilaukset siis maanlaajuisesti. Tilaa jo tänään - rakennetaan yhdessä teille hyvä Haippi!

Tutustu referensseihimme Hinnastoon »

Yritysilmeet

Yhtenäinen ja näyttävä yritysilme on selkeä valttikortti yritykselle, tuotteelle, miksipä ei myös yksityishenkilölle tai urheiluseuralle. Sillä erotutte muista ja jäätte ihmisten mieleen. Suunnittelemme ammattitaitoisesti kaikki graafista osaamista tarvittavat tuotteet ja julkaisut tarpeisiinne. Tietenkin edullisesti!

Painosuunnittelu

Painettu teksti – tuo vanha keksintö, elää ja voi hyvin vielä tänäkin päivänä. Suomessa lähes joka kotitalouteen tulee sanoma- tai aikakauslehtiä, joten mainostuksen näkyvyys on erittäin hyvällä tasolla. Erilaiset paperille painetut ilmoitukset, mainokset, julisteet ja muut painotuotteet ovat hyvää tiedonvälitystä. Toteutamme ammattitaidolla.

Digitaalinen Media

Digitaalinen mainonta on rehellisesti sanoen tätä päivää. Älypuhelimet ja tabletit ovat muutaman viime vuoden aikana yleistyneet rajusti, kuten myös sosiaalisen median käyttäjät. Internet-mainonta on erittäin tehokas markkinointikeino nykyisin. Myös sosiaalinen media, kuten Facebook tarjoaa lukuisia mainostusmahdollisuuksia. Perinteisemmät mainostukset Internet-sivujen ohessa.